Daarom Van Ameyde:
ons verhaal, jouw keuze

Waarom werken bij Van Ameyde?

Waarom je bij ons wilt werken? Dat heeft alles te maken met wie wij zijn en de kansen die je bij ons krijgt. Zoals leren en doorgroeien. Je haalt bij ons erkende vakdiploma’s, maar wij hebben ook aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Verder zijn wij flexibel, net als jij. Heb je tijd nodig om dingen te regelen? Gewoon even bespreken. De deur van je manager staat (bijna) altijd open. Want wij vinden het welzijn van onze mensen belangrijk. En daar werken wij aan: van een ergonomische werkplek tot persoonlijke coaching.

Je collega’s zorgen voor onze fijne, open werksfeer. Wij helpen elkaar en combineren hard werken met successen delen én lachen. Ook leren we van elkaar. We delen kennis, wisselen ideeën uit en waarderen jouw inbreng. De mogelijkheid om hybride te werken en goede arbeidsvoorwaarden maken het plaatje compleet.

Onze cultuur

Menselijk

De menselijke maat gaat over hoe we met onze mensen omgaan. Maar ook over hoe we met klanten – de verzekeringsbranche en leasemaatschappijen – én mensen met schade omgaan. Wij combineren inlevingsvermogen met denken in oplossingen. We luisteren naar elkaar, en respecteren en helpen elkaar.

Resultaatgericht

We doen wat we kunnen om klanten, hun verzekerden of leaserijders, maar ook collega’s vooruit te helpen. Binnen de zakelijke kaders natuurlijk. We pakken interne en externe vragen op en zorgen voor een resultaat waarmee mensen verder kunnen. Of het nu om de oplossing van een IT-probleem gaat, of de behandeling van een complexe schade.

Innovatief

Wat zijn de uitdagingen waar onze klanten tegenaan lopen? Of waar wij als organisatie mee te maken krijgen? Wij ontwikkelen voortdurend nieuwe processen, nieuwe diensten én de allerbeste IT-systemen en applicaties in de schadebranche. De beste insurtechs kiezen voor Van Ameyde en dat zegt wat over ons innovatievermogen!

Ons verhaal

Het verhaal van Van Ameyde gaat over onze klanten en hun behoeftes. Over de mogelijkheden die ze zien, hun ervaringen en wat ze nodig hebben om succesvol te zijn. Maar óók over de mensen die dat mogelijk maken. Want als onze klanten – verzekeraars, volmachten, adviseurs en leasemaatschappijen – beloftes doen aan verzekerden of leaserijders, dan maken jij en je collega’s die bij schade waar.

Dat doen we al sinds 1945, toen onze oprichter Henry van Ameyde de schades aan voertuigen van de Nederlandse landmacht ging regelen. Sindsdien schrijven we voortdurend nieuwe hoofdstukken.

Nu behandelen we alle soorten schades van particulieren en bedrijven. En helpen we steeds nieuwe spelers in de internationale verzekerings- en riskmanagementmarkt met hun automatisering, optimalisering van schadeprocessen en natuurlijk fantastische schadebehandeling!

Hoe wij duurzaam ondernemen

Wat kun je als schadespecialist doen op het gebied van duurzaamheid? Meer dan je denkt!

Papier & efficiency

Wij beperken het gebruik van papier al jaren. Dat is mogelijk dankzij onze automatisering, maar automatisering is ook de aanjager. Want hoe meer mensen digitaal stukken aanleveren, hoe efficiënter onze processen. En dat betekent: snellere én goedkopere schadebehandeling.

Emissies

Daarnaast kijken wij goed naar onze emissies. Autorijden doen we steeds meer elektrisch en internationaal reizen beperken we tot wat noodzakelijk is. Bovendien stimuleren we hybride werken. Kun en wil je thuis werken, dan krijg je daar alle ruimte én faciliteiten voor.