Onze collega Anne gaat starten met haar opleiding middel-zwaar letsel!

Onze collega Anne gaat starten met haar opleiding middel-zwaar letsel. Wij zijn enorm trots op haar en deze stap! Anne zegt hierover het volgende:

”Ik ben begonnen in september 2021 in de functie van junior letselschadebehandelaar. Wegens de flexibiliteit en de doorgroeimogelijkheden maakte ik de keuze om hier te gaan werken. Vanaf dag één voel ik mij hier thuis. Dit komt met name door de persoonlijke benadering en de fijne collega’s. Tuurlijk het is hard werken, maar wanneer je  ambitieus bent wordt er naar de persoon gekeken. Wat kan Van Ameyde jou bieden? Welke opleiding past bij mij? Mede door mijn behulpzame collega’s en de doorgroeimogelijkheden die geboden worden ben ik nu zover dat ik mag starten met mijn opleiding middel-zwaar-letsel. Ik kan niet wachten om te beginnen!

De flexibiliteit en de prettige werksfeer houden het leuk om te werken bij Van Ameyde!”

Wij wensen Anne heel veel succes met haar opleiding!