Traineeship schadebehandeling bijna van start!

Op maandag 4 september gaan wij starten met ons traineeship. Wij verwelkomen dan graag Sandeep, Kirti, Yigit en Motaleb. Na de ontvangst met een leuk samengesteld onboardingspakket, gaan wij verder met een gezellige lunch. Op die manier kunnen onze nieuwe collega’s elkaar informeel beter leren kennen. Lekker toch? 😉

Na de aftrap op maandag 4 september worden de trainees over een periode van een jaar opgeleid in het behandelen van schades bij Van Ameyde. Ondanks dat de opleiding algemeen wordt ingestoken zullen er twee trainees opgeleid worden voor materiele schades en daar hun werkzaamheden gaan verrichten en twee zullen er voor letselschade opgeleid worden. De training zal vanuit collectieve trainingsdagen opgebouwd worden, maar ze zullen ook al spoedig de stap naar “training on the job” gaan maken.

Onze collega’s Valerie Baert-Waanders (Recruitment Business Partner) en Peter Bruins (Letselschadespecialist) zullen een coördinerende rol hebben tijdens dit traineeship waarbij onze collega Peter het vaste aanspreekpunt voor hen zal zijn. Er zullen trainingen intern gegeven worden, waarbij ook collega’s hun kennis van het vak zullen delen. Daarnaast zullen ook externe trainingen en presentaties gegeven worden op o.a. juridisch terrein, buitendienst en medisch adviezen.