Van Ameyde Benelux, SSC en Systems feest: een groot succes!

Dat was hem dan, het grote Van Ameyde Benelux, SSC en Systems feest op zaterdag 14 mei 2022.
Wat begon met een kleurrijke uitnodiging in de bus, eindigde met “hard op zingen” op de weg terug naar huis.

Volgens ons, en dat maken wij toch wel op uit de leuke reacties, was het een groot succes! Met 80 collega`s uit België en Nederland hebben wij met elkaar een TOP dag gehad in Amsterdam. Natuurlijk hebben wij het super getroffen met het weer, dat maakte de activiteiten stuk voor stuk nog leuker.

Leuk om te zien dat tijdens de speurtocht iedereen elkaar (nog) beter leerde kennen, enorm fanatiek bezig was met de opdrachten en genoot van een zak “oer Hollandse” patat, Italiaans ijs en sommige een likeurtje (al was dat een hele opgave om die te bemachtigen).
Dan nog even over de zak patat…. dat is natuurlijk niet slim geweest om Belgische collega`s in Amsterdam op patat te trakteren. 
Op de opmerking “Lekker he, die mayo en patat” was de reactie: “Jaaa, het is heel bijzonder”. 🙂

De boottocht en afsluiting bij Pllek laat een mooie herinnering achter! Heerlijk op het water met een borrel, lekker eten bij Pllek vergezeld met een echter “Brassband” hoe leuk was dat!

Collega`s, nogmaals, wat een leuke dag en wat fijn dat er 80 enthousiaste collega’s aanwezig waren, laten wij deze traditie er in houden!